Новата Вила

Ова е нашиот нов објект, дел од апартманите Дан-Дар. Има 15 апартмани опремени со клима и ТВ.

 

 

 

Надворешноста на Објектот

 

Терасата, горниот балкон и ходниците

 

Апартманите

bwd  Слика 1/18  fwd
Joomla templates by a4joomla