Базен

 

Паркинг

 

Ресторан

 

Цени

Апартман со

цена/ден

2 лежаи
..........1600ден (€26)
3 лежаи
..........2400ден (€40)
4 лежаи
..........3200ден (€52)
5 лежаи .........4000ден (€65)
6 лежаи .........4800ден (€78)

 

Едно само лице плаќа  1000ден (€16) за двокреветен апартман

 

Резервирај

Joomla templates by a4joomla