Вилата Дан-Дар

Објектот "Вила Дан-Дар" има 16 апартмани опремени со Бежичен Интернет, клима и ТВ.

 

 

 

Надворешноста на објектот

 

Рецепција и ходници

 

Апартмани

bwd  Слика 1/35  fwd
Joomla templates by a4joomla