Комплексот Апартмани Дан-Дар се состои од четири вили, отворен базен за деца и возрасни, приватен паркинг, Ресторан со Македонска национална кујна, Бежичен Интернет, Клима и ТВ. Клик овде за цени.

Новата Вила

Ова е нашиот нов објект, дел од Апартманите Дан-Дар. Има 15 апартмани и ресторан со Македонска национална кујна и локални рибни специјалитети.

Вилата Дан-Дар

Објектот "Вила Дан-Дар" има 16 апартмани опремени со Бежичен Интернет, клима и ТВ.

 

Joomla templates by a4joomla