Базен

 

Паркинг

 

Ресторан

 

Цена

Апартман са

цена/дан

2 лежаја
.........1200ден (€20)
3 лежаја
.........1800ден (€30)
4 лежаја
.........2400ден (€40)
5 лежаја .........3050ден (€50)
6 лежаја .........3600ден (€60)

 

Сама особа плаћа 900ден (€15) за апартман са 2 лежаја

 

Резервирај

Joomla templates by a4joomla